Kundenes tilbakemelding

Oppsummering av kundenes erfaring

Muligheten å registrere for norske spillere
Beste odds
Live og gratis overføring av bilder fra kamper
Ikke lisensiert i Norge
Ikke så velkjent

Registrering
for norske spillere
Hjemmesiden

På chat nettsider

 • Admin: [..] Det tilbyr fantastiske odds og for det mest part store live-betting muligheter som er bedre enn BET365. En annen kjempefordel med denne bookmakeren er streaming. En utellige mengde av kamper kan bli sett på helt gratis og på fullskjerm i høye kvalitet [..]

  Norks: [..] Min favoritt bookmaker!!! Eller kanskje … min favoritt football-streaming nettside! takk[..]

  Zoruk: [..] hei, Jeg har registrert på 1XBET – en veldig bra side, spesielt med live-betting [..]

 • enoF: [..] Det er uten tvil en bookmaker med de beste oddsene i sportsbetting verden. I tillegg er du mulig å registrere og følge sport i streaming uten innskudd og det er gratis, så det er ikke lenger nødvendig å abonnerer til kanaler som canal+ eller [..]

  Betting admin: [..] Jeg hadde aldri hørt om dette nettstedet før. Det er åpenbart at det ikke er lisensiert av den norske staten… Derfor konkluderer jeg at norske gambler er ikke trygge på dette nettstedet og jeg anbefaler mot å bruke 1xbet[..]

  Töe: Hei, jeg har sett på nettsiden og det er ikke lett å skjønne, det er mye som pågår og jeg ble veldig forvirret. Men jeg vil si at registrering var superfort. Jeg vet ikke, jeg kan ikke se for meg at jeg kommer til å gjøre innskudd. Jeg stoler på nettstedet ikke så veldig mye.

  OKLM: [..] 1xbet har ikke et godt rykte. For det f ørste vet jeg ikke om det er lov å spille her fordi det ikke er godkjent av staten. Det er sikkert lett å sette inn penger, men hva skjer når vi vil ta dem ut igjen? Jeg synes det er altfor risikabelt. Denne nettsiden kommer ikke jeg til å bruke[..]

 • Mont: 1xbet er fantastisk er det er ingen grunn til bekymring

  Kolu: Jeg synes det er fantastisk, topp bookmaker! Helt super odds, noen ganger bedre enn Pinnacle.

  Plastr (admin): Ja, du drømmer ikke, 1xbet aksepterer norske spillere uten problem, og da er VPN ikke nødvendig lenger. Om pengetransaksjoner, helt greit og det går an å bruke Neteller (som er lettest), bitcoin og Skrill… For minimumsbeløpet per veddemål burde det vært rundt 0.50 euro eller 1 euro. [..]

  Eirem: De reagerte veldig fort da jeg hadde et problem med et vinnende veddemål at de påsto jeg hadde tapt på. Jeg stilte spørsmål kl. 00:15 (på norsk), fikk svar med unnskyldning (også på norsk) og alt ble løst ved kl. 00:31.

På spesialiserte nettsteder

 • Evaluering: 7/10

  Utdrag: 1XBet bookmakeren, mens det er litt tungt ergonomisk sett, konkurrerer det veldig sterkt i betting markedet, særlig når det er snakk om odds. Selv om det ikke er godkjent av den norske staten blir det ingen uhyggelige overraskelser og det virker faktisk bra for norske spillere fordi manglende regulering har ført til flere veddemålstyper. Norske spillere kan bruke denne bookmakeren uten problemer.

 • Evaluering: 9/10

  Utdrag: Nummer 1 fordel til 1xbet er enkel: det er blant de få online betting steder som ikke er godkent av staten som er tilgjengelig i Norge. Og det betyr bedre odds for spillerne.

 • Evaluering: 9/10

  Utdrag: 1xbet er lett å bruke. Hele nettstedet er godt presentert og det er enkelt å navigere for å finne flere typer veddemål med få klikker.Live-betting er også en absolutt fordel, men det negative med det er at det ikke er tilgjengelig på norsk ennå.

 • Evaluering: 8/10

  Utdrag: Det er overraskende siden de ikke har så mange års erfaring å se at 1xbet sine nettside har gjort så positivt inntrykk på de som liker å gamble. De har mange betalingsmetoder som aksepteres og mange spill- og veddemålsmuligheter. Alt positivt som er blitt sagt om 1xbet på chat nettsider er velfortjent.

 • Evaluering: ingen

  Utdrag: Betting nettstedet 1xbet er veldig komplett. Det er presentert et grensesnitt som er så lett å bruke at en nybegynner kommer til å mestre det fort. Live chat er tilgjengelig for å svare på noen spørsmål du måtte her og du kan komme i kontakt med kundestøtte på denne måten 24 timer i døgnet.

 • Evaluering: 10/10

  Utdrag: Russisk bookmaker som tillater norske spillere og har europeisk gambling lisens. 1xBet har mer enn 1000 fysiske butikker i Russland. De har odds som gjør andre bookmakere misunnlige. Det er mulig å vedde via telefonen.

 • Evaluering: Aucune

  Utdrag: Takket være 1xBet kan jeg ikke bare vedde på en seier, men på flere andre utfall i en kamp mens den pågår.Det er også mange eSports å velge mellomog du kommer aldri til å kjede deg. En pluss er at jeg kan satse på mange kamper flere ganger for muligheten til å vinne enda mer.

Registrering
for norske spillere

Det som har blitt lært

Generelt sagt er spillerne som ikke liker ting de som aldri har prøvd dem! Muligens er noen litt skeptiske mot bookmakere fra utlandet, men det er ingen risiko sikkerts-messig. Blir det noen lovendringer, blir det operatøren som blir angrepet av staten og ikke den norske spilleren.

Jeg fant ingen bevis som peker mot juks eller urettferdige spill påø 1xbet blant spillerne som faktisk bruker nettstedet. Av og til kan det være problemer med betalingsmetoder men det er ikke nødvendigvis bookmakerens skyld og sånne problemer oppstår overalt enkelte ganger. Gambleren kan nyte mye bedre odds enn hos andre bookmakere her, men mange sier at grensesnittet er litt rotete.

Renaelva Sander