Bookmakeren tilbyr ikke bare en app for iOS, Android og Windows systemer, men også en mobil versjon av nettstedet som kan brukes i nettleseren. Viktigste fakta om 1xbet© er:

Mobil versjon av nettsted tilgjengelig uten nedlasting
Dedikerte app på iOS, Android og Windows Phone
Komplett betting tilbud
Velkomstbonus også på mobil
Veddemål, registrering, innskudd og uttak mulig med smartphone

Registrering
for norske spillere

Nedlasting og installering av 1xbet© app

Betting tilbud: stort utvalg av football og ishockey veddemål

Registrering på 1xbet© appen

Hvis gambleren ikke har en konto er det let å registrere og komme i gang på mobilen. Du kan begynne å spille i noen få minutter. Trykk på den grønne knappen på hjemmesiden for å starte nedlasting.Nye kunder kan registrere enten via telefon eller epost og prosessen er ganske lett.

Første må du oppgi landet ditt (Norge er akseptert) og detaljer som by og fylke. Deretter velger du et navn og valuta du vil bruke. Så må du velge et password og til slutt må du oppgi telfonnummeret ditt. I tillegg må du si at du er gammel nok til å gamble og at du har lest alle vilkårene.

Skjermbilde av mobile tilbud

Lett og kjapp innlogging

Når du har registrert kan du logge på med epostadressen din og passordet.Det er lettest å trykke på ”husk meg” og da slippe du å måtte taste detaljene hver eneste gang du vil logge på. Du kan forandre på bade password og epostadresse hvis du vil.

Fyll kontoen og ta ut penger

På same mate at det ikke er grenser på hvor mye du kan satse er det heller ikke noe grenser på hvor mye du kan sette innpå kontoen. Samme betalingsmetodenen er tilgjengelige hver gang. Det er mulig å ta ut penger på mobil app på akkurat samme måten som på nettstedet. Og husk at hvis appen ikke appellerer du kan bruke vanlig nettversjonen av 1xbet©.

Etter min erfaring er alle transaksjoner umiddelbare når du bruker Neteller eller ecoPayz, men hvis du bruker bankoverføring kan det ta et par dager. Det er ikke bookmakerens skyld, men det kan være litt frustrerende for spilleren. Saldoen på spillekontoen din blir oppdatert med en gang du be om pengeoverføring. Du får ikke melfing når overføring er gjort heller. Et negativt punkt er at PayPal ikke aksepteres av bookmakeren.

Minimumsbeløpet som kan legges inn på spillekontoen er 1€ som kan gjøres med Skrill, eller 2€ med Neteller.

Registrering
for norske spillere

Utseende og brukervennlighet

Kvaliteten til en gambling app avhenger på hvor lett det er til å navigere seg rundt. Derfor har jeg sett ganske seriøst på dette. Alt er veldig klart på 1xbet© app. Menyen lar deg komme veldig lett til stedet du vil være på og du kan enkelt se forskjellige veddemålstyper og hovedkamper som spilles. Ved bruk av en filter kan du få det til å se ut akkurat som du vil i forhold til arrangementer som du liker, eller etter dato, osv.

For å vedde er det bare et par klikker på appen. Da jeg prøvde dette og satset på en norsk åørstedivisjonskamp, var det bare fire klikker.

Nederst på skjermen ser du antall tilgjengelige veddemålsmuligheter og odds. Alt er bare en klikk unna. Det er lett å se alt på 1xbets app og alt kan kombineres i kombinasjonsveddemål eller systemspill. Mulihe gevinster får du beskjed om når du satser i tillegg til maks beløp som kan satses.

App

Konto administrasjon

Ved dette punket er nedlastbar versjonen litt begrenset. Mulighetene er tilgjengelige på drop-down menyen til høyre. Innskudd, uttak og historikk kan alle sjekkes her. Det er også mulig å sjekke statusen til nåværende veddemål. Detaljer om alle betalinger du har fullført kan også tittes på.
Det er bra å kunne justere SMS og email innstillinger for å motta informasjon om tilbud og promotering.

Kundestøtte med appen

Du vi lfinne alle kommunikasjonsmetoder som du finner på nettstedet her og den letteste å bruke er live chat som vises på fullskjerm. Det er mulig å kontakte bookmakeren via telefon eller epost også. I hvert tilfelle får du svar inen 48 timer og på norsk.

Registrering
for norske spillere

Min konklusjon

Min mening på 1xbet er veldig positiv. Appen er på norsk som er absolutt en fordel og det er veldig lett å bruke. Registrering kan lett fullføres og det kobler til nettverket uten problemer. Nok en fordel er den store mengden av betalingsmetoder som kan brukes på mobil versjonen og. Det er flott å kunne bruke en app som tilbyr live-betting akkurat som på hovednettsiden til bookmakeren mens du er i farten. Til slutt synes jeg at appen er faktisk bedre enn nettstedet til 1xbet, men det er bare min smak.

Renaelva Sander