Nye spillere kan motta bonus opptil 100 euro

Bonus type:

Bonus prosent: 100 %
Bonus in euro: 100€
Minste innskuddsbeløp: 1€
Vilkår: beløpet må satses tre ganger
Minste odds: 1,4 på alle veddemål
Bonuskode: Nei (automatisk)


Vi presenterer velkomstbonusen som er eksklusivt til norske spillere. Som de fleste tilbud kan dette kun benyttes en gang per person, gateadresse, epostadresse, bankkonto eller IP-adresse. Dette tilbudet kan ikke kombineres med noen andre tilbud. Bryting av disse reglene vil resultere i utestengelse. Bonusbeløpet blir kreditert med en gang du fullføre første innskudd av mellom 1 og 100 euro. Du trenger ingen kode eller kupong for å få bonusen.

Registrering
for norske spillere

Før du kan ta bonuspenger ut fra spillekontoen må det satses tre ganger. Dette må du gjåre med tre forskjellige veddemål der oddsen ikke er mindre enn 1,40. I tillegg må kontoen til nye spillere verifiseres med ID-kort eller pass.

Det er ingen tidsgrense på å spille bonuspengene ifølge vilkårene, men 1xbet© kan forandre dette om de vil.

Sammenligning med andre tipping nettsteder

Bonusbeløpet her er ikke uvanlig i det hele tatt. 100 euro er ganske vanlig og kan også fås hos Bet1clic, Bet365 og Betfair. Det er vilkårene til bonusen som varierer litt fra sted til sted og vi har sett nøye på dette for å se hvordan 1xBet© sammenligner med andre bookmakere.

  • 100 prosent bonus på første innskudd: Bonusen til 1xbet© er et doblet beløp gitt direkte til kunden av bookmakeren. Eneste vilkår er et innskudd av 1€. Maks beløpet av 100€ blir kreditert akkurat som med andre nettsider. I tillegg er det mulig å få igjen tapte penger ved et annet tilbud.
  • Kvalifisering: Det er mulig å få bonus på så lite som 1€, men det er best å ikke sette inn et så lite beløp. Du trenger ingen kode og beløpet blir satt inn på spillekontoen med en gang.
  • Vilkår: Vilkårene er viktig når det gjelder bonuser. 1xBet© krever ikke mye, bare at du må satse beløpet tre ganger. Det gjelder bare på veddemål med odds av mer enn 1,40, så sats forsiktig og muligens hold deg til bare vannlig HUB-betting og enkle veddemål for å øke sjansen av å stå igjen med noe atter å ha gjenspilt bonusen tre ganger.
  • Innskuddsmuligheter: Alle betalingsmetoder kan brukes for å sette penger inn på kontoen din for dette tilbudet. Kredittkort, bankoverføring, Skrill og Neteller kan brukes. Dessverre kan du ikke fullføre innskudd med PayPal.
  • Tidsgrense: Nok en fordel av 1xBet© bonusen er et det ikke er noe tidsgrense på det. Det betyr at du ikke må skynde deg og satse på tre kamper samme dag. Du kan ta litt tenketid og planlegge veddemålene dine eller vente på den kampen neste uke som du har sterk følelse for.
  • Spesifikk aspekter: Hvis vilkårene ikke er oppfylt kan du ikke ta pengene ut fra kontoen din, så enkelt er det. Etter at du har gjenspilt bonuspengene tre ganger kan du fritt ta ut pengene dine.

Bonusen, steg for steg

skjermbilde av bonusvilkår

Bonustilbudet aktiveres automatisk etter første insudd. Hvis du ikke vil ha bonuspenger kan du kontakt med kundesåøtte og fortelle dem. Det jerv erfarte med 100€ var at det gikk strålende og jeg klarte å spille tre ganger og vinne. Følg disse stegene og velkomstbonusen blir lagt inn på kontoen din.

  • Steg 1: For å motta bonusen trenger du en spillekonto. For å åpne inn, klikk på ”registrer” knappen. Prosessen kan fullføres via telefon, epost eller på et sosialt nettverk. Fyll ut skjemaet med opplysningene dine og der er du i gang.
  • Steg 2: Nå kan du sette inn ditt første innskudd. Dette er veldig viktig for bonusen og jeg anbefaler at du setter inn maks beløpet av 100€ for å kunne benytte mest mulige gratis penger. Bonusen blir tilgjengelig med en gang etter første innskudd.
  • Steg 3: Bonusen blir kreditert til spillekontoen din automatisk. Det pleier å være umiddelbart men kan ta opptil 24 timer. Ikke glem at hele beløpet må satses tre ganger før pengene blir dine.
  • Steg 4: Det er tid å nyte tilbudet. Siden det ikke er noen tidsgrense på bonusen, kan vi benytte det. Største problemet er at kun kombibasjonsveddemål gjelder. Minste odds av 1,40 blir ikke vanskelig og det er ganske vanlig på et nettsted som 1xbet som har langt bedre odds enn de fleste bookmakere. Ved å satse stort sett på favorittene i kampene kan vi prøve lykken uten stor risiko. Tre multi-bets med kun favoritter blir nok.

Først skal du prøve å øke saldoen din. Dette kan gjøres på hvilket som helst av markedene og du må ikke tenke på 1,40 odds ennå. Dette blir ikke regnet med som en del av bonusen, men det er greit. Målet her er å få saldo til å vokse. Når du har rundt 500% av originalbeløpet er det tid å tenke på bonuskravene.

Nå kan du fokusere på veddemål som teller mot bonuskravene. Ikke skynd deg til å avgjøre hva slags veddemål å satse på – ta den tiden du trenger. Vær forsiktig og sats på favoritter – bare husk at oddsen på hvert veddemål må være over 1,40 – og du kommer til å fylle kravene på tryggest mulig måte.

Eksempler av bonusbetalinger

Etter at pengene har blitt kreditert til 1xBet© kontoen spør mange spillere hva de må gjøre for å kunne ta ut penger fra kontoen. Det er enkelt svar til det. En spiller må oppfylle spillekravene av å gjenspillet summen tre ganger. Deretter kan en av uttaksmetoder brukes og alle pengene skal være med deg i 24 timer. Hvis du bruker Neteller blir det umiddelbart.

Viktig: 1xBet bonus er begrenset til 100€. Du kan gjøre et første innskudd av over 100€ om du vil, men du blir kreditert med bare 100€ allikevel.

Alle tilbud

Hvordan kan du nekte bonusen?

Det er ditt valg og du kan nekte bonuspengene hvis du vil. Beløpet blir kreditert til din konto etter første innskudd men du kan ta kontakt med kundestøtte via live chat, telefon eller epost og be dem fjerne det fra kontoen din. Alle disse kontaktmuligheter er tilgjengelige på norsk.

I tilfelle det er problemer med 1xbet© bonus

Før nå har jeg ikke hørt om noen som har hatt problemer med denne bonusen, men det er ikke umulig. Kanskje blir ikke pengene kreditert til din konto? Da er det bare å ta kontakt med kundestøtte og da vil de kreditere beåøpet for deg med en gang. 1xBet© er en seriøs bookmaker og den er slettes ikke noen juksemaker. Jeg har aldri hørt om noen som har blitt nektet bonus heller.

Registrering
for norske spillere

Konklusjon

Russiske bookmakeren skiller seg ut i folkemengden takket være deres gode odds som er blant de beste som finnes. Det er et stort utvalg av veddemål som kan satses på og jeg har sett nye typer som jeg aldri hadde sett før hos andre bookmakere. Live-betting er veldig bra og det at du får informasjon og statistikk fra kampene live i tillegg til å kunne se på opptil fire kamper samtidig er helt fantastisk. Bonusen er veldig interessant bare du forstå hvordan den fungerer. Nå må du pråøve deg på 1Xbet.

Renaelva Sander